Meny
08.10.2012

Acer presenterer nye ICONIA Tab A110

Nye Acer ICONIA Tab A110 har en 7-tommers skjerm, veier mindre enn 390 gram og har en praktisk design.
A110 har Android 4,1 Jelly Bean, som gir enkel tilgang til favorittprogrammer med widgets, som automatisk tilpasser størrelsen basert på tilgjengelig skjermplass. Den har Google Mobile Service forhåndsinstallert i form av Gmail, Google +, Maps, Messenger, Play Store, Talk, YouTube og mye mer. 

ICONIA Tab A110 leveres også med Google Currents, en smart applikasjon som gir tilgang til hundretalls onlineaviser og blogger på ett og samme sted i et lettlest og smidig magasinlignende format, også i offline-modus. På forsiden har enheten et kamera på to megapiksler for live-chat med venner og bekjente. Kameraet kan også brukes til å låse og låse opp enheten med via ansiktsgjenkjenning, noe som gir forbedret sikkerhet.

Til tross for en kompakt design har A110 kraftig ytelse. NVIDIA Tegra 3 quad-core-prosessor leverer kraft for raskere og mer smidig nettsurfing, bedre multitasking, spill i konsollkvalitet og for sømløs avspilling av HD-videoer. Enheten kan kobles til eksterne skjermer via HDMI. Via Micro USB-porten kan du koble til kamera, tastatur, mus eller spillkonsoll. Med Micro SD-kortet kan minnekapasiteten økes til 32 Gigabyte.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no