Meny
07.05.2018

ACCIONA arrangerer innovasjonskonkurranse

ACCIONA lanserer den andre runden av i'mnovation, en akselerator for infrastruktur og fornybar energi for oppstartsbedrifter.

Gjennom i'mnovation #Startups-programmet, som er en del av selskapets nye åpne innovasjonsstrategi, søker ACCIONA å finne og fremme gründere som utvikler nyskapende teknologier og metoder innen infrastruktur, fornybar energi og servicesektorer.
   i'mnovation er et banebrytende program i Europa. Det er fullført en vellykket første runde, hvor åtte startups lanserte ni pilotprosjekter ved hjelp av ACCIONAs forretningsenheter. I år søker ACCIONA oppstartsbedrifter som arbeider med teknologier som blockchain, Big Data, robotteknologi, energilagring, digitalisering av byggeprosesser, arbeidsflytstyring og smart mobilitet. De utvalgte oppstartsbedriftene vil utvikle et pilotprosjekt med støtte og finansiering fra ACCIONA. Påmeldingsfristen er 13. mai. Du kan melde deg på her: www.imnovation.com.
   Gjennom sine seks forskjellige forretningsenheter byr ACCIONA på en rekke utfordringer som oppstartbedrifter kan tilby sine løsninger på. Vinnerne annonseres i slutten av mai. De vil starte et tre måneders samarbeid med ACCIONAs eksperter for å utvikle pilotprosjekter som skal teste levedyktigheten av ideen i full skala. Etter den perioden, vil ACCIONAs eksperter vurdere muligheten for full oppstart.
ACCIONA ønsker å inkorporere nye teknologier i sine virksomheter for å overvinne tekniske utfordringer og forbedre selskapets konkurranseevne.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no