Meny
20.12.2016

ABB og Fluor inngår samarbeid for å levere transformatorstasjoner globalt

ABB og Fluor har inngått et globalt strategisk samarbeid for gjennomføring av store nøkkelferdige engineerings-, innkjøps- og byggeprosjekter (EPC) for transformatorstasjoner. Ved å kombinere ABBs verdensledende teknologi og sin markedsledende posisjon innenfor transmisjon og distribusjon av kraft med Fluors kompetanse og erfaring i å levere store EPC-prosjekter vil samarbeidet bidra til å møte det økende behovet for kraftnett over hele verden for sikker, pålitelig og toppmoderne transformatorstasjoner. 

– Vi er stolte over å samarbeide med Fluor for å høste de enorme mulighetene i den pågående energirevolusjonen og relaterte investeringer i infrastruktur innenfor kraftmarkedet. Sammen ønsker vi å øke vår virksomhet ved å komplettere hverandres styrke med unik kundeservice for transformatorstasjoner. Strategisk samarbeid som dette er en kjerneverdi i vår Next Level-strategi og hjelper oss å drive vekst, samtidig som risikoen minsker, sier ABBs konsernsjef Ulrich Spiesshofer.
   Transformatorstasjoner er sentrale elementer i kraftnettets infrastruktur som muliggjør effektiv overføring og distribusjon av elektrisitet. De kontrollerer og beskytter kraftflyten, kobler kraftverk til nettet og kobler sammen overførings- og distribusjonsnett, så vel som sluttbrukere.
   – Fluors nye, globale strategiske samarbeid med ABB rettet mot transformatorstasjonsmarkedet forventes å bringe unike synergier til våre kraftkunder. Denne tilnærmingen viser vårt fokus på å møte kundens behov med våre unike, integrerte løsninger, sier David Seaton, styreformann og konsernsjef i Fluor.
   ABB er verdensledende på luftisolerte, gassisolerte og hybride transformatorstasjoner med spenningsnivåer opp til 1200 kV. Disse transformatorstasjonene bidrar til effektiv og pålitelig overføring og distribusjon av elektrisitet med minst mulig miljøpåvirkning. De leveres til energiselskaper, industri og kommersielle kunder samt til sektorer som jernbane, urban transport og fornybar energi.
   – Det globale samarbeidet med Fluor styrker vår strategiske satsing på utvikling av nye forretningsmodeller, som skal fortsette å endre virksomheten til å generere økt kundeverdi, sier Claudio Facchin, leder av divisjon Power Grids i ABB.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no