Meny
27.11.2012

Grønn Byggallianse har kåret årets beste driftsteam

Et driftsteam fra Avantor Eiendomsforvaltning AS er kåret til årets driftsteam blant Grønn Byggallianses medlemmer. Prisen ble utdelt under DRIFT 2012 – høstens store konferanse for driftspersonell.
14. november var over 90 representanter fra 33 små og store eiendomsaktører samlet til konferanse på Aker Brygge i Oslo. Arrangøren, Grønn Byggallianse, bød på et bredt sammensatt program med åtte foredrag som spente fra Leietakers krav via Inneklima til miljømerking av bygg. Det underliggende temaet handlet om hvordan driftspersonell kan bli enda bedre til å drifte bygg, til glede for brukerne, eierne og miljøet. 

Årets driftsteam
For første gang delte Grønn Byggallianse ut pris til Årets driftsteam. Vinnerteamet var fra Avantor Eiendomsforvaltning og bestod av Per Morten Evensen, Bjørn Nygård og Jan André Sæther. Teamet drifter Nydalen Allé 37, som blant annet huser TV Norge, SATS, og Direktoratet for Nødkommunikasjon.

Prisen fokuserer på det positive bidraget et godt driftsteam gjør for verdiskaping, nytenking og miljøriktig drift av bygningsmassen. Ifølge juryen, som har bestått av Erik A. Hammer fra Grønn Byggallianse, Unn Hofstad fra Storebrand Eiendom AS, Magne Ridderholt fra Anthon B. Nilsen Eiendom AS og Kjell Petter Småge fra EvoTek AS, har driftsteamet utmerket seg på en rekke områder. I juryens begrunnelse heter det:

¬– Teamet representerer en meget velfungerende driftsorganisasjon med høy kompetanse innenfor teknisk byggforvaltning og drift. Dette har bidratt til at driften av bygningsmassen, utearealer og tekniske anlegg holder en høy kvalitet, sett i forhold til et konkurransedyktig nivå på felleskostnadene.

– Teamet er et foregangseksempel innenfor egen driftsorganisasjon og benyttes som ressurspersoner innen en rekke fagområder.

– Teamet har god kontroll på driftens miljøbelastning, og driftsorganisasjonen er miljøsertifisert gjennom ISO 14001 som sikrer fokus på kontinuerlig forbedring.

– Teamet har god kontroll på inneklima i byggene og er veldig bevisst på dette med tanke på hvordan tekniske anlegg driftes.

– Teamet viser gode evner til nytenking og innovasjon som forbedrer hverdagen gjennom effektivisering av driften. Eksempler på dette er:

– et servicetorg som har systematisert og sikrer avsender en oppfølging og tilbakemelding 

– organiseringen av driftsteamet med fokus på å sikre og heve kompetansen i egen organisasjon

Styreleder i Grønn Byggallianse, Nils Fredrik Skau, delte ut prisen.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no