Meny
12.10.2012

CareTech fikk nyskapingspris

CareTech AS er tildelt NHO Buskeruds nyskapingspris 2012 for sitt arbeid med omsorgsteknologi. Prisen ble overrakt daglig leder Petter Stølen i CareTech på et presseseminar i august.
NHOs nyskapingspris skal belønne enkeltmenneskers initiativ og samtidig skape økt interesse og oppmerksomhet i samfunnet for nyskaping og etablering av nye bedrifter.

CareTech fikk prisen for sitt arbeid med å utvikle og tilrettelegge moderne teknologi for helse- og omsorgsmarkedet, fra hjemmet til sykeshustrappa. CareTech har fokus på forebyggende og rehabiliterende helse. Ved å kombinere det ypperste av teknologi, vitenskap og metode tar CareTech mål av seg til å revolusjonere helse- og omsorgssektoren.

Bedriften er også en sentral aktør i Arena Helseinnovasjon i Drammen. Arena Helseinnovasjon er et nettverk i regi av Papirbredden Innovasjon for samarbeid mellom offentlig sektor, næringslivet og akademia for å skape de gode løsningene for morgendagens helse- og omsorgsarbeid. Høgskolen i Buskerud, HiBu, har valgt CareTech som partner i arbeidet med nytt ”Vitenskapssenter for helse og teknologi” og utvikling av ny preklinikk for HiBu.

– Vi må lete etter teknologien der den finnes, sier regiondirektør Per Steinar Jensen i NHO Buskerud. – Da er det også mulig å skape de gode løsningene. Det er dette CareTech arbeider med, og som gjør CareTech til en verdig vinner av NHO Buskeruds nyskapingspris 2012.

Kilde: innodesign.no/NHO

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no