Meny
10.09.2012

Instant Norge AS tilbyr opplæring på nett

Instant Norge AS lanserer brukerkurs.no hvor de har tilgjengeliggjort sine kurs på nett. Selskapet er et av de første på sitt område som tilbyr kurs for stillasbygging og personløftere over nett.
Interaktiv læring på nett
Ved å gjøre kursene tilgjengelig på nett blir det både rimeligere og mer brukervennlig å få opplæring. Brukerne kan logge seg inn når det passer dem og selv bestemme i hvilket tempo de ønsker å gjennomføre kurset. Gjennom lyd og bilde får de den kunnskapen som er nødvendig   ̶  både for å gjennomføre eksamenen på slutten av kurset, og for å jobbe med stillas eller lift.

Vi ønsker å være fremtidsrettete, og å gjøre kursene tilgjengelig på nett var derfor et naturlig steg, sier Thomas Sjøvold, som er daglig leder i Instant Norge AS. 

Stillas eller lift?
Det å bruke lift eller bygge stillas krever dokumentert opplæring. Instant tilbyr nå tre ulike kurs på nett: et brukerkurs for stillas på opptil fem meter plattformøyde, stillasmontørkurs som også gjelder over fem meter, og et liftkurs. Ved å kombinere nettkursene med relevant erfaring oppnår man tilstrekkelig opplæring og mottar et kursbevis som viser at man har kompetanse til å jobbe innen sitt felt. 

For å ivareta en høy sikkerhet på arbeidsplassen er det viktig at man får opplæring i riktig bruk. For at flest mulig skal velge å gjennomføre opplæring, er tilgjengelighet spesielt viktig. Kurs på nett kan gjennomføres når det passer den enkelte, sier daglig leder i Instant Norge AS, Thomas Sjøvold. 

For å melde seg på et kurs trenger man bare å logge seg inn på Brukerkurs.no, og registrere seg. Deretter er det bare å starte kurset når og hvor man måtte ønske. Underveis i kurset må kurstakeren bestå ulike tester, som består av forskjellige spørsmål og regnestykker. 

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no