Meny
14.10.2011

Zekler lanserer nytt sortiment verneutstyr

Nå relanserer Skydda sitt varemerke Zekler. Varemerket går fra å tilby øyevern til å omfatte både hørsels- og pustevern.
Gjennom sitt nye innovative sortiment håper Zekler å kunne bidra til økt bruk av personlig verneutstyr.

– Det holder ikke at verneutstyret ”funker”. Det må sitte behagelig og ikke på noen måte være til hinder i arbeidet, for da brukes det ikke.

Derfor satser Zekler nå på et utvidet sortiment med fokus på både funksjon, komfort og design med ulike modeller og passformer, sier Maria Wiland, Sortimentssjef for Zekler på Skydda.
  
Zeklers produktutvikling handler mye om å utvikle produkter som er enkle og behagelige å ha på seg.

Enten det gjelder beskyttelse for øynene, hørselen eller pusten, bør beskyttelsen sitte på hele tiden når det foreligger risiko, og da kreves en beskyttelse som er tilpasset personen og arbeidsoppgaven.
  
For å sikre at Zeklers produkter oppfyller brukernes krav, utføres det tester ute på arbeidsplasser, først og fremst innenfor bygg og anlegg.

Et industriforetak som har testet Zeklers nye hørselsvern, er IRO, som driver med teknologi for garnmatere og permanentmagnetmotorer:
  
– Vi vil selvsagt være med og påvirke produkter vi bruker daglig. Derfor har vi prøvd Zeklers nye øreklokker, sier Fredrik Rosell, eiendomsansvarlig innenfor drift og vedlikehold, på IRO.

Vi har blant annet fått uttalt oss om funksjon, design, komfort, radiolyd, medhøring og justerbarhet, og faktum er at alle foretrakk Zeklers øreklokker i stedet for dem vi bruker i dag. Komfort var det området som fikk høyest poeng.
  
Nye, tydelige guider skal også gjøre det enkelt å finne riktig størrelse, passform og funksjon.


Guide med passform for vernebriller
Som eneste aktør på markedet tilbyr Zekler vernebriller som deles inn i small, medium og large, noe som gjør det enklere for brukeren å finne rett størrelse.

På hjemmesiden finner man også riktig øyevern i forhold til hvilken funksjon man trenger.

Det dreier seg for eksempel om å velge riktig linsefarge på brillene, med eller uten dampbeskyttelse og ulike innstillingsmuligheter.


Guide med dempingsnivåer for hørselsvern

Innenfor Zeklers hørselsvern finnes det nå en guide som veileder brukeren i å finne riktig produkt. Med Zeklers graderingssystem velger man et hørselsvern med dempingsnivå 1, 2 eller 3.


Pustevern

Zeklers nye pustevern har en svært høy ytelse, først og fremst takket være sammensettingen i filtermaterialet, opplyser selskapet.

Det gir et lavt innslipp av partikler og liten utåndingsmotstand.

I tillegg har Zekler satset mye på passform og komfort siden dette er avgjørende for beskyttelseseffekten og hvor hyppig pustevernet brukes.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no