Meny
06.07.2009

Trendy og fargerikt fra OBH Nordica

For mange nordmenn er kjøkkenet husets hjerte. Det er her man inntar dagens måltider, og kjøkkenet har blitt et samlingssted for mange kosestunder.
Forandring fryder og det har OBH Nordica valgt å gjøre noe med og lanserer produktene Frutti Blander, Single Snack og vannkoker, alle i fargene lime, lilla og høyglanset svart.

– Vi er opptatt av design og funksjonalitet og ønsker at våre produkter gjennom det estetiske skal bidra til å gi et mer personlig preg på kjøkkenet.
Vårens farger skaper en levende stemning og gjør kjøkkenet mer spennende, sier Arne Finsnes, daglig leder i OBH Nordica as.
  
Frutti Blender er en kompakt blender med glassbeholder på 0,8 liter. Den blander og mikser supper, sauser, milkshake, barnemat og smoothies. Blenderen kan også brukes til å knuse is. Den har en løs kniv i rustfritt stål som er avtagbar og enkel å rengjøre. Maskinen har to hastigheter og pulsfunksjon. Veiledende pris er kr 449,-.
  
Single Snack (bildet) er en minismørbrødgrill for den som ønsker å lage et dobbelt smørbrød om gangen. Smørbrødet varmes ferdig på få minutter. Single Snack har et holdbart Non-stick-belegg for enkel rengjøring og signallampe. Veiledende pris er kr 249,-.
  
Vannkokeren uten ledning passer til reise eller mindre hushold. Den har skjult element, slår seg av automatisk og har tørrkokingssikring. Vannkokeren rommer 0,5 liter og kan stilles om fra 120V til 230 V. Veiledende pris: 399,-.          

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no