Meny
06.07.2009

Populære høytrykksvaskere

Leverandørene opplever en økende etterspørsel etter høytrykksvaskere til privathusholdningene.
 – Årsaken er at de er effektive, enkle å bruke, og at de er miljøvennlige, sier salgssjef Harald Abelsted i Nilfisk-ALTO.
 
Salgssjef Harald Abelsted i Nilfisk-ALTO forteller at stadig flere velger høytrykksvaskeren når de skal bli kvitt smuss og skitt på mur og treverk, fliser og hagemøbler.
Han opplyser at høytrykksvaskere tradisjonelt har vært et nyttig redskap i profesjonelle miljøer som industri og landbruk, men som en av flere leverandører opplever nå Nilfisk økende etterspørsel fra husholdningene.
  

Enkle og kompakte
– Høytrykksvaskerne er på full fart inn i norske hjem, og de benyttes til alt fra rengjøring av bilen/båten til rengjøring av hus, terrasser og hagemøbler, forteller Abelsted.
  
– Årsaken til populariteten skyldes at høytrykksvaskere er blitt kompakte og enkle å bruke, er fleksible og har høy yteevne, sier han.
 

Stor miljøgevinst
– Med en høytrykksvasker bruker du halve vannmengden sammenliknet med å spyle med hageslangen. Det går dessuten raskere, og resultatet blir bedre. I tillegg slipper du å benytte rengjøringsmidler av ulik kvalitet. Det gir en gevinst både for egen lommebok og miljøet, sier Abelsted.
 
Til ethvert behov

For å møte det økende behovet lanserer Nilfisk-ALTO nå flere nye høytrykksmodeller.
  
– I serien mindre høytrykksvaskere har vi i år lansert to nye modeller med fornyet design og forbedret oppbevaring.
I klassen større vaskere beregnet på mellomstore og store rengjøringsoppgaver tilbyr vi markedsledende produkter når det gjelder funksjonalitet, ergonomi og design, forteller Harald Abelsted i Nilfisk-ALTO. 
« Tilbake

 CMS by Makeweb.no