Meny
06.07.2009

Nyhet fra Jordan gjør terrassearbeidet enklere og raskere

Nå kommer Jordan med en nyhet som gjør det enklere og raskere å olje eller beise terrassen.
Olje eller beis rulles på, rullen låses med foten, og den samme rullen kan brukes som etterstryker.
 
– Du rekker å behandle ferdig en terrasse på 40–50 kvadratmeter på en times tid, sier produktsjef Tobias Andersson i Jordan.
  
Rull og forlengerskaft er det mest effektive verktøyet når du skal påføre olje eller beis på store flater, og en etterstryker er nødvendig for å oppnå et godt resultat.
Jordan har utviklet et rull- og etterstryksett som gjør alt dette uten å måtte bytte verktøy underveis i arbeidet.
Produktet er en mønsterbeskyttet verdensnyhet som lanseres først i Norge.
 
Viktig å etterstryke
Når man oljer eller beiser en terrasse, er det viktig at alt trekker ned i treverket, og at det ikke blir liggende igjen noe overskytende som får danne film. Da vil det etter hvert flasse av.
  
– Hvis oljen eller beisen er pigmentert, vil du også kunne oppleve at pigmentene samler seg og danner små flekker hvis du ikke etterstryker, forteller Andersson.
  
Noen kryper rundt på alle fire og etterstryker med en pensel, andre går over med en fille eller lignende som de kaster etterpå for å bli kvitt den overskytende oljen.
  
– Det er for det første både tidkrevende og slitsomt, for det andre kan fillen selvantenne, og det er i tillegg sløsing av olje. Når du etterstryker med rullen, tar du den overskytende oljen eller beisen med deg videre, sier Andersson.
  
Den nye rullebøylen er utstyrt med en låsemekanisme festet i overkant av rullen, slik at den lett kan håndteres med foten når man skal veksle mellom påføring og etterstryking.
  
Rull- og etterstryksett inneholder rullebøyle, rull og rullekar.
Prisen er ca. 220 NOK.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no