Meny
01.04.2008

Kartbutikken.no lanserer produktnyhet

Ugland IT Group (UITG) gir nå hver enkelt kunde mulighet til å designe sitt eget kart på nettet.
Dermed kan de som ønsker et spesialtilpasset kart over området rundt hytta si, få det, enten på rull, laminert eller innrammet til å henge på veggen.

Også de som er lei av å måtte ha med seg flere kart på jakt eller tur i fjellet kan nå forholde seg til ett kart over det utvalgte området.

– Dette er et tilbud først og fremst til dem som ønsker seg et kart på veggen på hytta med oversikt over turene de har gått, fiskevann, fjelltopper osv, men også til turgåere og jakt- og fiskeentusiaster med særskilte behov, sier Rune Zakariassen, adm. dir. i UITG.
  
Detaljert og oppdatert informasjon er viktig for kartets kvalitet og brukervennlighet. Databasen for de spesialtilpassede kartene vil derfor bli oppdatert kontinuerlig.
  
Kartene bestilles på www.kartbutikken.no/hyttekart og sendes direkte hjem til bestilleren. Leveringstiden er ca. en uke. På nettsiden kan man søke på område/adresse, bestemme utsnitt, velge ønsket zoomings-/detaljeringsnivå og størrelse på kartet.
  
For mer informasjon se www.kartbutikken.no/hyttekart eller kontakt Trond Iversen på e-post ti@uglandit.com eller telefon 92 66 49 01.
  
Kartet vil også være til salgs på Kartbutikkens stand på Vilmarksmessen.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no