Meny
14.11.2007

Visma virkeliggjør visjonene

Visma har underskrevet en avtale om leveranse av funksjonalitet som vil gjøre det mulig å bestille legetimer via Internettportalen MinSide.no.
Med det er myndighetene ett skritt videre på veien mot én portal med alle offentlige tjenester elektronisk tilgjengelig.

Myndighetene har store ambisjoner om å tilby digitale tjenester til landets innbyggere, og befolkningen har stadig større forventninger om at offentlige tjenester skal være lett tilgjengelige på nett.

www.MinSide.no er storsatsningen som skal realisere ambisjonene og innfri forventningene.
  
Avtalen om elektronisk legetimebestilling via Internett er et viktig bidrag til å virkeliggjøre visjonene om en samordnet og brukertilpasset offentlig sektor.
  
– Vår målsetting er at alt av tjenester i forhold til forespørsler og svar mellom innbyggere og forvaltning skal være digitalt tilgjengelig for publikum når som helst, og fra hvor som helst, sier produktsjef i Visma Unique, Edgeir Aksnes.
  
Visma opplyser at de i flere år har jobbet med mange typer løsninger, der kommunikasjonen mellom det offentlige og innbyggerne skjer via Internett og mobil.

I tillegg til elektronisk bestilling av legetime er jobbsøkeprosesser på nett og elektroniske søknadsskjemaer for barnehager eller kulturskoler noen eksempler. 
  
Nettbaserte tjenester er et viktig satsningsområde for oss, sier Vismas konsernsjef, Øystein Moan.

Hverdagen blir mer og mer digitalisert for de fleste av oss. Vi er vant til å kommunisere elektronisk og få tjenester utført på nett.

Våre publikumsløsninger for offentlig sektor bidrar både til effektiviseringsgevinster for de som tar dem i bruk, og de bidrar til økt tilgjengelighet og dermed bedre service for innbyggerne, avslutter han.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no