Meny
13.10.2007

Lanserer bransjens raskeste skrivere for mindre produksjonsmiljøer

Xerox utvider svart/hvitt-porteføljen innenfor digitalutskrift med Xerox 4112/4127-serien.
Dette skal være bransjens raskeste skrivere for mindre produksjonsmiljøer. På det meste skriver de 125 sider per minutt. 
 
Systemene er basert på Xerox 4110-plattformen og består av Xerox 4112/4127 Copier/Printer og Xerox 4112/4127 Enterprise Printing System. De skal gjøre det enklere og rimeligere for leverandører å produsere brosjyrer, kurshefter og skreddersydd markedsmateriale.
  
Systemene er beregnet på hurtigtrykkerier, kommersielle trykkerier og interne avdelinger.              
  
–Behovet for digitaltrykk i svart/hvitt akselerer fortsatt, spesielt når det gjelder hurtigtrykksbrosjyrer, manualer og personalisert kommunikasjon, sier Runar Evjen i Xerox Norge.
  
Oppløsningen er på 2400 x 2400 dpi på utskrift av tekst, grafikk og bilder. Systemene skriver mellom 110 og 125 spm og skanner 100 spm. De er også fleksible, og kan behandle en rekke ulike materialer, inkludert bestrøket papir, opplyses det.

I forhold til etterbehandling, har systemene en ny, 20-arks heftemodul og en egen brettefunksjon for nyhetsbrev, brosjyrer og kurshefter.
   
Copier/Print-versjonen er utstyrt med integrert skanner, mens Enterprise Printing System er en skriverversjon tilkoblet utskriftsserveren Xerox FreeFlow Print Server.

Denne leverer avanserte arbeidsflytfunksjoner, som fortløpende redigering. Produktene er tilgjengelige gjennom Xerox salgsapparat fra oktober 2007.
« Tilbake

 CMS by Makeweb.no