Meny
14.09.2007

Norges største bilutstilling åpner i november

Årets storsatsning innenfor bilbransjen foregår på Norges Varemesse i tiden 7. – 11. november i år.
Utstillingen, som vil ha fokus på BIL og FREMTID, vil vise fire smekkfulle utstillingshaller med mange spennende nyheter.

– Samtlige bilimportører med alle sine bilmerker er påmeldt til utstillingen. Og det er første gang siden 1991 at alle bilmerkene er representert på én utstilling i Norge, sier prosjektsjef Trond Andersen hos Norges Varemesse.
  
I november vil det bilglade, for ikke å si bilgale, publikum få innsikt i bilbransjens fremtid og se mange spennende nyheter. Fire smekkfulle haller, med andre ord.

Hele det store messeanlegget til Norges Varemesse blir fylt til randen med bilrelaterte utstillere som vil vise mange spennende nyheter, konseptbiler og spesielle biler.

Bilimportørene vil stille ut i to av hallene, rekvisita og biltilbehør kommer i en tredje hall, og i den fjerde hallen vil publikum få oppleve bilrelaterte fremtidsvyer og aktiviteter – et samarbeid mellom bilimportørene og andre bilorganisasjoner/partnere. 

BIL og FREMTID
Norsk bilbransje ønsker å vise seg frem fra sin beste side og samtidig vise publikum hva som blir viktig i årene og tiårene som kommer.

I tillegg til å vise frem biler søker utstillingen å sette fokus på følgende områder: miljø, rekruttering, teknologisk utvikling,
Sikkerhet, veiutbygging og design.
  
Detaljene i programmet er ennå ikke klare, men det skal satses på å vise en rekke spennende teknologier, blir det opplyst. Bransjen ønsker sammen å demonstrere den positiv utviklingen på BIL 2007.

Viktig møteplass
Arrangørene sier at bilutstillingen er bransjens viktigste møteplass for alle aktører innenfor nye biler, spesielle biler, rekvisita, verksteder og organisasjoner.

Forrige bilutstilling i 2004 hadde godt besøk og fornøyde utstillere; den ble besøkt av 78 422 bilinteresserte.
  
BIL 2007 er et samarbeidsprosjekt mellom Bilimportørenes Landsforening og Norges Varemesse.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no