Meny
14.09.2007

Hi-fi-lyd og mp3-inngang i hørselsvernet

De beskytter mot bråk, de oppmuntrer til bruk, og de synes godt
Når Bilsom lanserer nye hørselsklokker, er det en modell med innebygd radio og inngang for mp3-spiller eller annen lydutrustning.

Air Flow Control
Det nye hørselsvernet er konstruert for bruk både inne og ute. Forruten den innebygde FMAM-radioen, med et begrenset lydnivå på 82 dB, fins det AUX-inngang for mp3-spiller eller annen lydutrustning.
  
– Det som framfor alt skiller denne modellen fra andre hørselsvern med radio, er den høye lydkvaliteten.

Vi har lykkes å få fram en veldig bra og fyldig hi-fi-lyd som gjør at man slipper den krukkelyden som ellers lett oppstår i radioklokker.

Vi er dessuten svært fornøyde med vår patentbeskyttede teknikk Air Flow Control (AFC), som gjør at hørselsvernet også demper lave frekvenser svært bra.

Dette er to komponenter som gjør stor forskjell for brukeren, og som gjør en betydelig behageligere og mindre trøttende arbeidsdag, sier Stefan Vincze, produktspesialist for Bilsom hørselsvern.

Synes godt
Refleksbåndet og den grønne fargen på klokken gjør at hørselsvernet er godt synlig både om dagen og natten.

Det øker sikkerheten ved veiarbeid, på flyplasser og andre steder der det er viktig å synes.
  
– I mange tilfeller blir hørselsvern brukt sammen med varselsklær, og da er det naturlig at også den beskyttelsen som sitter på hodet, skal synes godt.

Men også i miljøer som ikke vanligvis krever reflekser, er det positivt at de stikker seg ut, i mørke rom og ved grått og dårlig vær blir refleksene og den grønne fargen en tydelig kontrast.

En annen fordel er at de ikke er like lette å forlegge som et par svarte eller grå klokker, sier Stefan Vincze. Batterilevetiden til hørselsvernet er 140 timer med to AA-batterier.

Volum og radiofrekvens stilles inn med to ulike knapper. Det følger med en 3,5 mm kabel for tilslutning til andre enheter enn radio.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no