Meny
17.08.2007

Ny start for Safe-Sec

Safe-Sec er årets store møteplass for sikkerhetsbransjen, med både utstilling, seminarer og show.
Stedet er Oslo Kongressenter 1. og 2. oktober, og arrangementet henvender seg til alle som jobber med sikkerhet på arbeidsplasser – i ordets bredeste forstand.

Som navnet indikerer, skal fagmessen favne aktører innenfor både security og safety, og er et tverrfaglig, nasjonalt arrangement. Sist gang Safe-Sec-messen ble arrangert var i 2001, og nå har Norsk Sikkerhetsforening, bladet Aktuell Sikkerhet og messearrangøren Mice gått sammen om å ta opp tråden.
  
Særlig henvender arrangementet seg til personer som leverer eller kjøper sikkerhet, og til alle som jobber med forebygging, beredskap og sikring på arbeidsplasser.

Utstillingen vil vise siste nytt innenfor kategorier som alarm, lås, video, områdesikring, brannsikkerhet, datasikkerhet, HMS, bank, forsikring, utdanning og konsulenttjenester.
  
En av arrangørene, Jan Tveita i Aktuell Sikkerhet, er klar på at Safe-Sec er viktig, og forklarer hvorfor den nå arrangeres igjen:

Sikkerhetsbransjen trenger en slik møteplass, og å starte opp i sentrale og intime lokaler i Oslo, mener vi er en suksessformel. Det er enkelt og kostnadseffektivt for utstillerne å delta, og vi er sikre på at de besøkende kommer også på grunn av et spennende og høyaktuelt seminarprogram.
  
Randmod Omarhaug i Norsk Sikkerhetsforening er den som trekker i trådene når det gjelder seminarprogrammet:

Vi har mange spennende navn på blokka, men programmet er ikke helt klart før i juli, forteller Omarhaug. Han kan allerede nå friste med foredragsholdere fra KRIPOS, Cowi,
Forsvarsbygg og Lenel Systems International.

Det blir også en paneldebatt om et medieaktuelt tema, og tidligere justisminister Odd-Einar Dørum vil snakke om vår personlige frihet kontra samfunnets behov for å beskytte seg.

Med andre ord vel verdt å holde av datoene allerede nå, avslutter arrangør Randmod Omarhaug.
  
Les mer på www.safe-sec.no.

Kontaktinfo:
Prosjektleder Merete Hansen-Møllerud, Mice
Telefon: 62 94 10 00, direktenummer: 62 94 67 14, mobil: 92 40 85 04
E-post: merete@mice.no

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no