Meny
19.06.2007

En ny gren innenfor kabelbeskyttelse

En ny kabelbeskyttelse i form av et T-stykke har sett dagens lys. Det nye T-stykket har fittings med hurtigkobling.
Ved montasje presses røret inn i fittingen for å oppnå en tett (IP 66), sterk og sikker forbindelse. Forbindelsen oppgis også å være god ved vibrasjoner.

Den nye kabelbeskyttelsen gir mulighet for hurtigere installasjon og dermed lavere omkostninger. Nyheten kommer fra Flexicon i England, som i Norge representeres av HF Danyko AS.
  
Det som skiller dette T-stykket fra konkurrentenes produkter, er det er lett, og at det kan mnteres hurtig, opplyser selskapet. Det kan tilpasses til rør av forskjellige størrelser.

Som utgangspunkt gir T-stykket mulighet for 3 stk. 28 mm rør, men ved bruk av en  reduksjoner kan T-stykket brukes til 21, 16 og 13 mm rør i kombinasjon.
  
Installasjonen lettes ved et avtagbart lokk i senter og hurtigkobling. Demontering av rør og reduksjoner skjer ved hjelp av en standard skrutrekker.
  
Det nye FPA T-stykket er fremstilt av grå eller svart PA6-nylon som har  halogenfrie og brannhemmende egenskaper. Tetthetsgraden er standard IP66, men kan oppgraderes med en ekstra pakning til IP68 ved behov.
  
– I Flexicons hjemland er tendensen klar: Tidsbesparelsen ved bruk av FPA T-stykket er nå så velkjent, at systemet er det hurtigst voksende i England.

Vi arbeider fortsatt med å utvikle systemet med flere varianter som kan gjøre installasjonen enda lettere, hurtigere og dermed billigere for installatøren, uttaler Jim Parkinson, salgs- og marketingdirektør for Flexicon.
  
For nærmere opplysninger kontakt HF Danyko AS på telefon 37090940.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no