Meny
28.11.2006

Keramiske finslipeverktøy i sinterrubin

Materialet sinterrubin er unikt på slipeverktøymarkedet.

Mens tradisjonelle slipeverktøy enten består av naturstein eller av ikke-homogene sammensetninger av slipekorn i ulike bindinger, er sinterrubin et homogent krystallint materiale.

 

Sinterrubin inneholder ikke bindemidler og består av et krystall med blandingsstruktur som har aluminiumsoksid som hovedkomponent. Tilsetninger av kromoksid øker hardheten og gir materialet den typiske røde rubinfargen.

 

På grunn av de høyere syntetiske råmaterialene som brukes, holder disse finslipeverktøyene en konstant høy kvalitet, og til forskjell fra naturprodukter forekommer ingen variasjoner i materialkvaliteten.

  

Verktøyene fås i følgende varianter: fin, middels, og grov. Det brede utvalget omfatter bryn, slipefiler, slipe- og poleringsskiver, slipestift og håndverktøy.

 

Disse varene produseres kontinuerlig i standardstørrelser og er derfor tilgjengelig på lager. Det er også muligheter for spesialproduksjon tilpasset kundens behov.

  

Finslipeverktøy i sinterrubin egner seg til alle mekaniske arbeider der polering av overflater, ikke bearbeiding av materiale, står i fokus.

 

Det er grunnen til at de fremfor alt brukes til finsliping, bryning, skjerping, avgradering, utglatting og polering.

 

Bearbeidingsbare materialer er fremfor alt harde materialer som stål, hardmetall, glass og porselen.

  

Finslipeverktøy i sinterrubin brukes i følgende industribransjer: finmekanisk industri, klokkeindustri/urproduksjon, produksjon av verktøy og former, glassindustri, porselensindustri og elektronikkindustri.

  

For nærmere informasjon, kontakt GLYNWED AB, divisjon Teknisk Keramikk, Spånga.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no