Meny
28.11.2006

Flersidige og fargerike skjemaer produseres med nytt, karbonfritt papir

 Xerox har utvidet sin karbonfrie papirfamilie og tilbyr nå kompatibilitet med Xerox iGen3 Digital Production Press.

Trykkerier som betjener bransjer som helse, forsikring, logistikk og finans, kan nå digitaltrykke flersidige fargedokumenter som blanketter, skjemaer, følgesedler, fakturaer med mer i en hastighet på 90 til 110 sider per minutt.

  

Ved å kombinere Xerox Premium Digital Carbonless papir med Xerox iGen3, er det mulig å bruke logoer med farge og deler av innholdet kan framheves på hvert ark – for eksempel på en konvolutt eller kvittering.

 

Forskning viser at dersom man gir et dokument en fargerik ansiktsløfting, blir det enklere å fylle ut et skjema mer nøyaktig. Dette opplyser Xerox til Ny Teknikk.

  

 Xerox utviklet det første karbonfrie papiret for digital svart/hvitt-utskrift sent på 80-tallet. I fjor introduserte Xerox det første karbonfrie papiret designet for farge og svart-hvitt utskrift til bruk i både kontor- og trykkerimiljøer.

  

Xerox opplyser at flere kunder har gitt tilbakemeldinger på kostnadsreduksjoner opp til 40 % og tidsbesparelse på opp til 50 % ved å bruke karbonfritt papir i stedet for manuell samordning av ferdigtrykte opplag.

  

Siden Xerox’ iGen3 digitale utskriftsfamilie ble lansert i 2002, har trykkerier produsert mer enn 3 billioner sider på verdensbasis – inkludert fullfarget, personalisert markedsføringsmateriale, DM-er, brosjyrer, plakater, bøker i små opplag – og nå sammensatte skjemaer med farge og svart-hvitt.

  

 Xerox Premium Digital Carbonless papir er tilgjengelig i en rekke størrelser og papirkvaliteter og kan bestilles som et tilpasset produkt for en spesiell type applikasjon.

 

I tillegg til iGen3 er papiret kompatibelt med andre Xerox kontorprodukter, som Phaser 8400 nettverk printer og DocuColor 12 multifunksjonssystem, og produksjon i stort volum med DocuColor digitaltrykk.

 

Papiret er også designet for å kunne brukes med en rekke svart/hvitt-systemer, inkludert produksjonsfamiliene Xerox Nuvera og DocuTech®, og Xerox 4590/4110 Enterprise Printing Systems. 

  

For mer informasjon om utstyrskompatibilitet, besøk Recommended Media Lists på www.xerox.co.uk/supplies .

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no