Meny
28.11.2006

Storordre til Volvo Trucks i Romania

Volvo Trucks rumenske datterselskap, Volvo Romania, har mottatt en samlet ordre på hele 300 FH-lastebiler med Dynafleet.

Bestillingen er gjort fra Alin Trans Impex, et ledende transport- og logistikkselskap. Leveransen av de nye lastebilene vil være sluttført innen utgangen av 2006.

 

Alin Trans Impex er Romanias største transportselskap med en bilpark som ved slutten av året vil bestå av inntil 800 moderne Volvo-lastebiler.

 

Alle lastebilene er finansiert med hjelp fra Volvo Financial Services International. Volvo Trucks er eneleverandør av kjøretøyer til selskapet. Alin Trans transporterer en rekke ulike produkter, fra leskedrikker og øl, til bilkomponenter og ulike typer varer som fraktes med container.

 

De fleste av selskapets kunder er store internasjonale selskaper med virksomhet i Romania. Volvo Trucks har allerede levert 174 lastebiler av den totale ordren, og de resterende lastebilene vil bli levert før utgangen av året.

 

Ordren består av 300 Volvo FH-lastebiler, utstyrt med Dynafleet, Volvos eget transportinformasjonssystem. Dynafleet er installert i mer enn 700 av Alin Trans´ lastebiler, og dette gjør selskapet per dags dato til den største brukeren av Dynafleet Complete-pakken i Europa.

  

Alin Trans Impex ble grunnlagt som et familiefirma i 1991, og tilbød den gang transporttjenester til lokale virksomheter. Volvo Trucks innledet samarbeid med Alin Trans i 1996. I 2000 foretok selskapet sitt første større innkjøp, som besto av 100 FH12‑lastebiler.

  

Alin Trans Impex tilhører Edy Group, en leverandør av transport- og integrerte logistikkløsninger i Øst-Europa, med base i Romania. Totalt ble det levert 680 nye lastebiler til Romania i 2005.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no