Meny
28.11.2006

Vox-prisen 2006 til Sør-Norge Aluminium AS

Aluminiumsprodusenten Sør-Norge Aluminium fra Sunnhordland har fått Vox-prisen 2006 for sin innsats for å heve basiskompetansen til de ansatte i bedriften.

Vi er svært fornøyd med å bli hedret på denne måten, sier opplæringsansvarlig Tor Bringedal i Sør-Norge Aluminium.

Vi bruker mye tid og krefter på opplæring for å være konkurransedyktige. Sør-Norge Aluminium, som er en hjørnesteinsbedrift i Kvinnherad kommune, eies av Hydro og Alcan. Bedriften har om lag 390 årsverk.
  
Statssekretær i Kunnskapsdepartementet, Per Botolf Maurseth, overrakte diplom og et grafisk trykk av Eva Langaas til bedriftens representanter under Nordisk Ministerrådskonferanse i Stjørdal 16. november.

Juryens begrunnelse

Juryen, som består av representanter for partene i arbeidslivet, forskning og offentlig sektor, sier at Sør-Norge Aluminium har en åpen holdning til lese- og skriveproblemer, og at bedriften har jobbet grundig for å motivere til slik opplæring på flere nivåer i bedriften.

  

Vox-prisen deles ut til virksomheter som har gjort læring til en viktig del av arbeidshverdagen og spesielt i forhold til å heve kompetansen innenfor grunnleggende ferdigheter som lesing, skriving, regning og IKT.

  

Tidligere har prisen gått til Langerud Sykehjem i Oslo, Jotun Dekor i Sandefjord og servicebedriften Bramiljø i Eidskog i Hedmark.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no