Meny
28.11.2006

DNB NORs Innovasjonspris

Det er fire måneder igjen til påmeldingsfristen i konkurransen om DnB NORs Innovasjonspris. Fristen for innsending er 1. april.

Det nærmer seg fristen for å konkurrere om totalt én million kroner i prispenger og mulighet for vinneren til å få hjelp i den videre kommersialiseringsprosessen. DnB NOR opplyser at mange ideer allerede har kommet inn.

  

Ideene som vinner i DnB NORs Innovasjonspris, representerer kunnskapsbasert næringsutvikling, og vil ofte være forskjellige fra de ideene som i dag kan oppleves i TV2s program ”Skaperen”.

 

DnB NORs Innovasjonspris retter seg ikke bare mot gründere, men også mot etablert næringsliv, foreninger og offentlig sektor. I dag står eksisterende bedrifter for en stor del av den innovasjonen som skjer i Norge, og de investerer betydelige midler i forskning og utvikling. Banken oppfordrer spesielt etablerte bedrifter til å delta med sine nye ideer.

  

Du kan lese mer om prisen og juryene på www.dnbnor.no/innovasjon Påmelding skjer fra bankens nettside. Fristen for innsending er 1. april

Spørsmål kan rettes til innovasjonspris@dnbnor.no eller DnB NOR Innovasjon ved Nina Engberg, tlf. 95 88 86 23.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no