Meny
28.11.2006

Verdens første håndholdte IR-kamera med 640 x 480-detektor

ThermaCAM P640 er verdens første håndholdte termografikamera med 640 x 480-piksels detektor.

Kameraet gir et klart og tydelig termisk bilde, slik at operatøren har mulighet til å se feil og avvik som det tidligere ikke har vært mulig å se.

 

Detektoren gir over 300 000 bildepunkter. Dette skal være over fire ganger bedre enn tidligere generasjoners kameraer, ifølge leverandøren.

 

ThermaCAM P640 måler temperaturer i området –40 °C til 2000 °C og er beregnet på alle typer termiske inspeksjoner.

  

Kameraet har en viewfinder og en 5.6” LCD-skjerm for å kunne brukes under alle typer av termografering. Det innebygde digitale kameraet med støttelys lager fotografiske visuelle bilder som dokumentasjon.

  

For å kunne tåle industrielt miljø er ThermaCAM P640 laget i magnesium og er støtsikker til 25G. Kameraet har et justerbart håndtak og en fleksibel LCD-skjerm, slik at operatøren kan holde kameraet i alle posisjoner.

  

ThermaCAM P640 kommer til å sette en helt ny standard for profesjonell termografering i fremtiden, sier Henrik Swärd, daglig leder i Presisjons Teknikk AS. Han mener at bildene på kameraet har en kvalitet som man aldri tidligere har sett på et håndholdt termografikamera.

  

Ny Teknikk får opplyst at det nyutviklede rapportverktøyet Reporter 8 forenkler rapporterings- og analysearbeidet. Det tilbyr også en mengde funksjoner som øker effektiviteten i rapportarbeidet. Termiske og visuelle bilder lastes over i Reporter 8, som automatisk lager en rapport etter operatørens ønske.

  

Ytterligere informasjon om det nye kameraet fås ved å kontakte Presisjons Teknikk AS, tlf. 23 40 41 41 eller ved å sende e-post til erik@prestek.no.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no