Meny
12.11.2006

Lanserer krasjtestet kontor for forretningsreisende

Sortimo er trolig først i verden når selskapet nå lanserer et krasjtestet kontor. AutoManager er et kontor i en koffert som er enkelt å frakte med seg, kan festes i bilens passasjersete, trilles på hjul og får plass på bagasjehylla i flykabinen.

Alle som reiser mye i jobben vet at det kan være litt av en utfordring å få med seg bærbar PC, notater, dokumenter, mobiltelefon, PDA etc. uten altfor mye krøll.
  
Skal du i møte, må utstyret pakkes ned, fraktes fra kontoret til bilen, fra bilen til møtet, fra møtet til bilen igjen, ut og inn av fly osv. Det kan være litt av et ork.

Mange har nok også opplevd å holde den ene hånden på rattet og den andre i et fast grep om laptop-en i passasjersetet under en kraftig oppbremsing hvor oppmerksomheten burde ha vært 100 prosent på veien. Sortimos AutoManager er utviklet for å møte alle disse praktiske utfordringene.
  
Med Sortimo AutoManager tar du med deg kontoret på reisen. Løsningen er praktisk og god og er velegnet for selgere, bedriftsledere og andre forretningsreisende. Vi er først i markedet med produktet og møter et klart behov i markedet, sier daglig leder Ronny Andreassen Sortimo Norge AS.
  
AutoManager er kort fortalt et kontor i en koffert. Her er plass til bærbar PC, notater og dokumenter, printer og strømadapter som kan kobles til sigarettenneren. I bilen festes den i passasjersetet med sikkerhetsbelte.

Sikkerheten er satt i høysetet under utviklingen av produktet som har vært gjenstand for omfattende kollisjonstesting før det nå lanseres på det norske markedet. 
  
Mange vil kjenne seg igjen i ubekvemme arbeidsposisjoner hvor man henger over girspaken og skriver på PC-en i passasjersetet. AutoManager er utstyrt med en bordplate som kan svinges ut mot sjåføren. Praktisk og behagelig, og fungerer preventivt mot belastningsskader med påfølgende smerter og sykefravær, sier Andreassen.
  
På tur med familien kan AutoManager brukes som mobilt underholdningssenter med DVD-spiller og dataspillkonsoll.
Veiledende pris er kr 5880,- eks. mva.
  
For mer informasjon, kontakt Ronny Andreassen, tlf. 22 72 92 70.


« Tilbake

 CMS by Makeweb.no