Meny
12.11.2006

Elisabeth Grieg årets internasjonale WISTA-personlighet

Singapores finans- og transportminister Lim Hwee Hua sto for overrekkelsen av prisen WISTA PERSONALITY AWARD 2006.

Nominasjon gjøres på grunnlag av personer som har bidratt til utvikling av den maritime industrien innenfor ledelse og forretningsutvikling. Prisen vektlegger WISTA-verdiene ”profesjonell, dynamisk, åpen og kommitert”.

Å arbeide for økt kompetanse og mangfold til den maritime industrien samt utvikle nye produkter og forretningsmodeller er noe av det som vektlegges bak verdiene. Prisen, som er kjønnsnøytral, vil deles ut hvert år fremover.

  
De nominerte til prisen var Karla Peijs, transportminister, Nederland, Angeliki Frangou, CEO, Navios Maritime Holdings, Hellas og Elisabeth Grieg, CEO, Grieg International AS, Norge.

  
Elisabeth Grieg vant og ble valgt som årets WISTA-personlighet på generalforsamlingen. Hun scoret høyest blant annet som følge av hennes interesse for å få kvinner inn i styrearbeid, hennes samfunnsansvar og hennes profesjonalitet som bedriftsleder.

Hun har følgende kommentar til prisen:
WISTA gjør en kjempejobb både ved å synliggjøre et stort mangfold i vår næring, men også ved å være et godt nettverk for kvinner i shipping.

Det å være synlig, åpne dører og gi muligheter – så er det opp til hver enkelt å bruke de mulighetene på en best mulig måte. Tusen, tusen takk – det er en stor ære og en inspirasjon i mitt arbeid!”

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no