Meny
12.11.2006

Løser problemet med å løfte og vende ruller

Med introduksjonen av rullevender med ekspansjonsdor og rulleklemme kommer Logitrans med en god nyhet til alle som har bruk for å løfte, transportere og rotere ruller og plassere disse i reoler, i maskiner og lignende.

Rullevenderen og rulleklemmen er nok hjelpemidler som mange spesielt i trykkeri- og emballasjeransjen etterspør.

  
Begge løfter, holder og vender ruller, men på to forskjellige måter. Rullevenderen med ekspansjonsdor løfter og holder rullen i dennes senterhul, mens rulleklemmen klemmer over rullen med to gripearmer.

  
”Det er hardt og vanskelig, samt mange ganger nesten umulig å løfte og vende ruller manuelt – og mange forespørsler har nå fått os til å introdusere rulledor og rulleklemme”, siger Tore Kay Landbø, hos Logitrans Norge, og fortsetter ”Vi vet at det foretaes mange uhensiktsmessige løft av ruller – og her har vi løsningen, som skåner rygg, skuldrer og armer.”

  
Begge fås som tilbehør til alle Logiflex stablere fra Logitrans og monteres med et hurtigskiftsystem. Ny teknikk får opplyst at systemet gjør det enkelt og lettvint å veksle utstyret med gafler eller en av de mange andre mulighetene for tilbehør som Logitrans tilbyr.

 

Logiflex-stableren kan dermed også brukes til vanlig løft og transport av varer på paller.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no