Meny
06.10.2006

Elektronikkindustrien vil vise muskler på e07

Norsk elektronikkindustri er i støtet igjen. Nå planlegger bransjen ny stor messe — e07, landets viktigste arena for elektronikkindustrien neste år.

Nærmere bestemt 9.–11. oktober 2007 samles elektronikkindustrien igjen til fagmønstring på Norges Varemesse i Lillestrøm. Da går e07-messen av stabelen, den fjerde i rekken.

  

e07, med undertittelen ”Industrial Electronics Exhibition” er for alvor blitt en viktig møte- og markedsplass for norsk elektronikkindustri.

 

Som en rendyrket bransjemesse som omfatter alt fra konstruksjon og utvikling til produksjon og kvalitetssikring, vil den by på hele sin bredde av bedrifter, produkter og tjenester.

 

I tillegg til en stor utstillingsdel vil det også tilbys aktuelle seminarer med fremtredende bransjefolk fra inn- og utland.

  

Nytt denne gangen er at e07 vil gå parallelt med PA-messen 2007, som vil foregå i tilstøtende haller. PA-messen, som er en spesialmesse for automatisering, vil komplettere e07 og gjøre messedagene på Norges Varemesse interessante for et enda bredere publikum, håper arrangørene.

  

Først og fremst vil selvsagt e07 bli en kommersiell markedsplass der utstillerne møter kunder og andre interessenter i et faglig miljø, men messen vil også bli en viktig og stimulerende møteplass for nettverksbygging og kollegialt samvær, mener Tor Bergersen, messegeneral og leder i hovedkomiteen.

  

Dessuten er samkjøringen med PA-messen en fordel. Det vil gi økt interesse for både e07 og PA-messen, og gir håp om gode synergieffekter på besøkssiden. Med deltakelse fra alle hold og fagmiljøer innenfor FoU, produksjonsindustrien, importører, oppfinnere, designere og brukere, har vi stor tro på at e07 skal bli en matnyttig anledning for alle parter, understreker Tor Bergersen.

  

Formannen i Elektronikk Importør Foreningen og medlem av hovedkomiteen, Svein Hermansen, uttrykker EIFs sterke støtte til e07:

  

Markedet har bedret seg vesentlig de senere årene. Elektronikkindustrien går nå veldig bra. Det er viktig å ha en nasjonal messe for å vise hva vi duger til. Bransjen både trenger det og fortjener det.

 

Med den formen e07 nå tar, tror vi også at folk vil møte opp. Vi vil ta med oss erfaringer med våre minimesser landet rundt og videreføre det i e07. Samtidig skal det bli et bredt og aktuelt seminartilbud for dm som ønsker å utvikle kompetansen.

 

Det er viktig i tillegg til produktutstillingen. Vi både håper og tror derfor at de fleste av EIFs medlemmer vil støtte opp om e07-messen.

  

Knut Aune i Abelia sitter også i hovedkomiteen: Norge trenger en egen elektronikkmesse. Ikke minst for å møtes en gang i blant. Det gir også mulighet til å sette søkelys på aktuelle problemstillinger og muligheter i bransjen, og ta opp dette i konferansedelen av e07.

 

Vi har stor tro på at messen vil bli en verdifull bidragsyter til elektronikkbransjen.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no