Meny
06.10.2006

Thorsmans MWU – nytt panelprogram fra Schneider

Det er en klar trend i omsorgssektorene at man ønsker å gjøre pasientrommene mer hjemmekoselige ved å installere brytere, elektrisk uttak, telefonuttak og sykesignal i kanaler og paneler.

Det er bakgrunnen for at Schneider Electric har utviklet et panleprogram, Thorsmans MWU for sykehusavdelinger.

                            

Thorsmans MWU-paneler samler alle tekniske behov på avdelingen i umiddelbar nærhet av pasienten. Dette gjelder både panelets form og drift. På den ene siden må personalet ha maksimal tilgang til brytere og funksjoner, slik at de kan ta godt vare på pasienten.

 

På den andre siden har pasienten krav på rolige og harmoniske omgivelser. MWU-paneler for medisinsk avdeling er et tilpasset, kompakt panel med separat installasjonsplass for 230 V, data/telefoni og gass.

  

MWU-panelets lengde, farge, utstyr osv. er spesifisert i et planleggingsprogram som automatisk beregner parametrene som bestemmer utstyr og plassering. Uttak for gass og elektrisitet er installert og trykktestet fra fabrikken i henhold til gjeldende sikkerhetsstandarder og bestemmelser.

 

Schneider Electric opplyser til Ny Teknikk at de gir hvert panel et spesielt serienummer og utfører funksjonstester før levering. Det følger med garantisertifikat, gassertifikat, testrapport, installasjonsinstruksjoner, koblingsskjema samt ti års garanti på alle ferdige paneler.

  

Panelet kan bestilles med integrert eller separat lys, med eller uten gassuttak og skinne for medisinsk tilbehør. Det skal også være enkelt å oppgradere eller endre panelet.

  

Thorsmans MWU-paneler levers med ferdigkoblende uttak for 230 V, telefon, data medisinsk gass og lys i henhold til kundens spesifikasjoner. Panelet er elektrisk tilkoblet via rekkeklemmer. Gassuttakene er koblet til gassrør som er forseglet ved tilkoblingspunktet.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no