Meny
03.10.2006

Cramo til Hamar

Maskinutleieselskapet Cramo satser på byggebransjen i innlandet. 6. september var det offisiell åpning av Cramos nye avdeling på Hamar. Selskapet har nå tjue avdelinger i Norge.

Utleiemarkedet for bygg og anlegg er i sterk vekst, og Cramo har den siste tiden etablert seg i flere norske byer. Med ny avdeling nær Hamar sentrum satser selskapet nå på tettere kontakt med bygg- og anleggsbransjen og industribedrifter i Mjøsregionen.
  

Som selskapets første avdeling mellom Oslo og Trondheim vil det nye avdelingskontoret ved Vikingskipet konkurrere i et marked der det allerede finnes flere aktører.
  

– Vårt naturlige marked vil være østsiden av Mjøsa, men hele regionen er interessant, sier Åge Christensen, distriktssjef Cramo Øst. 
  

Cramo er totalleverandør av utleiemaskiner. Satsingen på lifter og Caterpillar anleggsmaskiner har vært stor de siste årene. Selskapets sirkuleringsordning, der utleieutstyret flyter mellom avdelingene etter behov, gjør at Hamar-avdelingen vil disponere hele selskapets maskinpark.

 

Etter hvert vil avdelingen suksessivt bygge seg opp til en fullsortimentsavdeling. Distriktssjefen tror kundepotensialet for tiden er størst i byggebransjen.
  

– På sikt så ser vi også for oss at for eksempel en utbygging av ny E6 vil skape et stort behov for maskiner og utstyr i regionen, sier Christensen.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no