Meny
03.10.2006

Skanska skal bygge kontorbygg i til en verdi av 360 millioner

Skanska har inngått kontrakt om å bygge det nye hovedkontoret til Skatteetaten i Norge. Byggherren er ROM eiendom AS, og kontrakten har en verdi på ca. 360 millioner kroner. Kontraktssummen vil inngå i ordreinngangen for tredje kvartal 2006.

Skanska har, sammen med ROM eiendom AS, også stått for utviklingen av prosjektet, som er et kontorbygg på 8 etasjer, og har et bruttoareal på 24 600 kvadratmeter. Kontorbygget skal oppføres i Schweigaardsgate 17–19, som ligger i sentrum av Oslo. 
  

– Vi er svært stolte over å være den foretrukne samarbeidspartneren for ROM eiendom AS, sier regiondirektør for Skanska, Region Oslo Yrkesbygg, Sverre Fossengen. 
  

Skanska starter prosjekteringen av prosjektet i løpet av 2006, mens selve byggearbeidene vil igangsettes i begynnelsen av 2007. Prosjektet skal være ferdigstilt i desember 2008. 
  

– Dette prosjektet viser at Skanska Norge er blant de ledende aktørene i Oslo-markedet når det gjelder å utvikle næringsbygg. Hovedkontoret til Skatteetaten i Norge blir nok et spennende og fremtidsrettet prosjekt for Skanska, sier administrerende direktør Geir Aarstad.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no