Meny
04.09.2006

Praktisk parkeringskloss for jekketraller

Logitrans introduserer Logidock på det norske markedet. Dette er en parkeringskloss for jekketraller utført i naturgummi.

Logidock er en smart løsning, der man enkelt kjører jekketrallen opp i en sklisikker gummiring, og jekketrallen står helt fast ved egen tyngde.

  

Det er produsenten av internt transportmateriell, Logitrans A/S i Ribe og deres datterselskap i Norge, som står bak utviklingen av Logidock, som nå introduseres i Norge og resten av Europa.          

  

Vi har testet produktet, og det har vist seg at det fungerer etter hensikten, sier salgssjef Tore Kay Landbø i Logitrans Norge. Han fortsetter: – Det var sjåfører med jekketralle bak i bilen som satte oss på ideen.

 

De fleste måtte legge jekketrallene ned når de kjørte, men likevel hadde trallene en tendens til å skli rundt. Vi har arbeidet med å finne en enkel og billig løsning, som kan fungere, som er fleksibel og ikke koster en formue å anskaffe.

 

Nå kan de enkelt parkere jekketrallen i Logidocken mens de kjører, avslutter Tore Kay Landbø. Logidock er konstruert slik at den kan brukes sammen med jekketrallene til Logitrans og de fleste andre jekketrallene på markedet.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no