Meny
04.09.2006

Protect-It – stolpebeskytter fra Constructor

Constructor Norge AS lanserer nå Protect-It stolpebeskytter. Den er ment å beskytte pallereolens stiger mot påkjøringsskader fra trucker, og skal bidra til å sikre pallereolens bæreevne og sikkerhet.

Vi i Constructor Norge har sterkt fokus på sikkerhet. Derfor har vi lansert denne nye stolpebeskytteren, sier direktør Terje Danielsen. 

På bakgrunn av utallige besøk i lagre opp gjennom årene og ikke minst gjennom våre regelmessige NS INSTA-kontroller ute hos kundene våre, har vi sett et klart behov for enklere og mer vedlikeholdsvennlig beskyttelse enn det de tradisjonelle stolpebeskytterne av stål gir, som må boltes fast i gulvet.

Påkjøringer er rett og slett ikke til å unngå, og effektiv skadebegrensning er derfor målet. En skadet stige svekker, uansett type reol, konstruksjonens bæreevne, med de farene det fører til og krever tidkrevende og kostbar utskifting. Protect-It, en spesialkonstruert plastprofil, settes enkelt på stigen, uten fastbolting, normalt 3 eller 4 i høyden, er energiabsorberende og tåler ”normale” påkjøringer uten å ta skade.

Skadede elementer skiftes ut med ett enkelt håndgrep. Enklere og sikrere kan det ikke bli, avslutter Danielsen ”
Stolpebeskytterne oppgis å ha høy motstandskraft ved påkjøring og er testet og godkjent iht. de nye europeiske FEM-normene 10.2.02.

  

Hvert element er 100 mm høyt og leveres i fargene gult eller svart. Normalt benyttes tre eller fire elementer, vekselvis gul og svart pr. stige.

 

I tillegg til beskyttelsen er Protect-It konstruert for å gi god linjeføring i reolgangene, noe som kan gjøre en truckoperatørs hverdag enklere. Elementene kan også brukes som punktmarkeringer ellers i reolene.

  

Stolpebeskytterne er laget i fuktbestandig HDPE termoplast som skal tåle temperaturer ned til –30º C.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no