Meny
04.09.2006

Nye og allsidige kombihammere fra Milwaukee

Milwaukee lanserer to nye kombihammere, PLH 26 QE og QEX for allsidig bruk og med kraftfull ytelse. Produsenten opplyser at hammerne er utviklet på bakgrunn av en omfattende undersøkelse blant profesjonelle håndverkere. 

PLH 26 QE/QEX har metallgirhus, blokkonstruksjon samt slurekobling. Hammerne har overbelastningsbeskyttelse og et spesielt kullbørstesystem som skal sikre kombihammerne lang levetid. Holdbarhet var nemlig et viktig aspekt for deltakerne i undersøkelsen.

  
Produsenten fremhever kombinasjonen av den myke hammerfunksjonen og den L-formede konstruksjonen som en særlig styrke for PLH 26-maskinen. Den myke hammerfunksjonen gjør det mulig å sette ned slagenergien og dermed også sikre effektiv og nøyaktig meisling i følsomme materialer og skånsom boring i porøst materiale.

Den L-formede konstruksjonen skal sørge for at kombihammeren ligger godt avbalansert i brukerens hender, også ved arbeid over hodehøyde.
PLH 26 QE/QEX er utstyrt med antivibrasjonssystem (AVS) og softgrep på begge håndtakene for å gi en bedre håndtering og komfort.

Milwaukee har lansert en ny microsite på
www.milwaukeetoolvibration.com som setter fokus på vibrasjoner, og hvordan man skal forholde seg til dem i det daglige arbeidet.

  
Standardutstyr til kombihammer PLH 26 QE/QEX er transportkoffert, 4 meter QUIK-LOK ledning, støttehåndtak og dypdeanlegg. Standardutstyr for QEX er selvspennende chuck og FIXTEC-adapter.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no