Meny
07.08.2006

GearTech inngår stor rammeavtale

GearTech og TTS Marine har inngått en treårig rammeavtale om leveranser av alle svinggir til TTS kranprogram for marin sektor.

TTS Marine Cranes er Norges største og en av verdens to største kranbyggere på dette området.

 
Daglig leder, Trond Olsen, overtok nylig aksjemajoriteten i GearTech AS og lovet å gire opp. Denne avtalen er et tydelig tegn på at selskapet virkelig har fått opp farten.

  
Vi har hatt en del sporadiske leveranser til TTS tidligere, sier Trond Olsen. – At vi nå vinner konkurransen om denne rammeavtalen, oppfatter vi som en bekreftelse på at vi er konkurransedyktige på pris og kvalitet.

Vi har jobbet lenge med å komme i posisjon for denne typen avtaler. Når vi nå lykkes med en avtale av denne størrelsen, er det klart at vi oppfatter dette som en solid anerkjennelse, avslutter Trond Olsen.

  
TTS har valgt GeartTech som leverandør av svinggir ut fra grundig teknisk gjennomgang og en konkurransedyktig pris. Vi ser frem til å ha et meget nært samarbeid med GearTech i årene som kommer, sier Erling Oftedal i TTS Marine Cranes.

 

TTS Marine Cranes har den seneste tid utført en utvidet standardisering, så svinggirene vil bli brukt på alle standard marine kraner som leveres fra TTS, avslutter Oftedal.

  

Girene vil bli levert fra Trasmital Bonfigilioli, som er verdensledende på gir til industriformål. GearTech AS er totalleverandør av lukkede transmisjoner og motorstyringer. Selskapet ble etablert i 1996 som et datterselskap av finske SKS-tekniikka OY og danske Brd. Klee AS.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no