Meny
06.02.2006

Mobil plattform effektiviserer produksjonen

Den mobile produksjonsplattformen C3 er et hjelpemiddel som forenkler forflytting av store og tunge gjenstander.
Ved hjelp av en patentert teknikk effektiviseres forflytningen av gjenstander som kan veie opp til tre tonn, og plasseringen kan justeres med millimeterpresisjon. Det svenske teknikkselskapet MaxMove Industrier AV, som har utviklet produktet, mener at C3 passer i de fleste miljøer der store gjenstander skal flyttes, og fremfor alt der plassen er begrenset.

Blant annet innenfor fly-, tog, verfts- og bilindustrien samt innenfor ulike verkstedsindustrier blir det mange ganger utført tunge løft med utstyr der flere personer medvirker. Dette er ofte både tidkrevende og kostbart.

Produksjonsplattformen C3 er spesielt beregnet på å lette og effektivisere montering og demontering av tunge gjenstander som maskiner, motorer osv. Grunnmodellen er utrustet med et hydraulisk løftebord, men i prinsippet kan den utformes på en hvilken som helst måte for å møte kundenes behov, sier Göran Eckeström, adm. dir. i MaxMove Industrier.
  
Plattformens spesielle egenskap er at den kan forflyttes forover, bakover, sidelengs og diagonalt samt rotere 360 grader. Det som muliggjør den frie bevegelsen, er det patenterte drivsystemet som består av skråstilte hjul.

Enheter kan for eksempel flyttes mellom ulike stasjoner i en produksjon uten å følge noe forutbestemt bevegelsesmønster. Forflytningen kan utføres av en eneste person som styrer plattformen ved hjelp av et panel.
  
For nærmere informasjon, send e-post til goran.eckestrom@maxmove.se eller se www.maxmove.se

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no