Meny
05.02.2006

Trådløs DECT-telefon i kamskjelldesign

TOPCOM presenterer nå en ny, trådløs DECT-telefon, Butler 6040. Den inngår i en serie produkter med ny design fra TOPCOM.
En rekke produkter i TOPCOMs datasortiment, bl.a. Skyr@acer WBR 754sg og Skyr@cer WBR 354g, har også fått en moderne design. Forbrukerne legger stadig større vekt på design og den imagen produsentene formidler med produktene sine.

TOPCOM lanserer fortløpende nye produkter av høy kvalitet som svarer til dagens livsstil og tilfredsstiller kravene til moderne formgivning. Foruten utseendet til våre produkter er vi også opptatt av at forpakningen skal være attraktiv og innby til kjøp.

Derfor har nå alle produkter fra TOPCOM fått nye og iøynefallende forpakninger, sier Anders Lindskog, Managing Director for Topcom Nordic.

Trådløs DECT-telefon med multimediefunksjoner
Butler 6040 er en liten, trådløs telefon beregnet for hjemmet eller bedriften. Den har en spesiell kamskjelldesign og er utstyrt med multimediefunksjoner. Med Butler 6040 kan man utveksle kontaktinformasjon, ringetoner og bilder via IR mellom Butler 6040 og GSM, eller med andre DECT-telefoner med IR-overføring.

Man kan også sende og motta (operatøravhengig tjeneste) SMS, ringetoner via SMS og EMS, inkludert bilder (kun sende). Butler 6040 har fargeskjerm, fem spill, handsfree og polyfoniske ringetoner.
  
Butler 6040 har to skjermer, slik at brukeren kan gjøre telefonen sin mer personlig ved å programmere den bakgrunnsbelyste LCD-skjermen til å endre farge avhengig av hvem som ringer.
  
Butler 6040s dokkingstasjon har SIM-kortleser, slik at brukeren kan overføre kontaktopplysninger fra mobiltelefonen sin til telefonens minne med kapasitet på 200 navn og telefonnumre. Veiledende pris er kr 1540.
« Tilbake

 CMS by Makeweb.no