Meny
05.02.2006

Mer nytt og trådløst fra Logitech

Logitech lanserer Logitech Cordless Desktop S 530 Laser for Mac, en trådløs tastatur- og muskombinasjon designet for Mac.
Apples Mac-maskiner leverer alltid førsteklasses stil og opplevelser, og vår nye desktop komplimenterer disse egenskapene, sier Denis Pavillard i Logitech. Vi har brukt vår designprosess til å utvikle en minimalistisk, slank design for å matche Mac-en.

Vårt tastatur leveres med viktige tilleggsfunksjoner som forbedrer den digitale medieopplevelsen. Logitech Cordless Desktop S 530 Laser for Mac er en oppgradering fra en standard tastatur og mus og er et tillegg til produkter som Mac mini, som ikke selger med mus eller tastatur.

Tastaturet og musen er hvitfarget med sølvskjær for å matche Mac-ens farger. Tastaturet er under 19 mm og ergonomisk formet. Det inkluderer en innebygd håndhviler.
  
Tastaturet har alle standard Mac-taster og to smale paneler, en på høyre og en på venstre side med 15 tilleggstaster som skal gjøre det enkelt å åpne og navigere digtitale medier og Internett, og til å åpne dokumenter.

One-touch medietaster på tastaturets høyre side hjelper å kontrollere musikk og spillelister i iTunes og åpner iPhoto-applikasjoner og Mac Spotlight søkefunksjon. Tastene på tastaturets venstre side kan brukes til å åpne e-post-applikasjoner og til å skrolle gjennom dokumenter. Selv om alle tastene har predefinerte funksjoner, kan de skreddersys med den Mac-spesifikke programvaren som følger med.
  
Musen oppgis å spore nøyaktig på praktisk talt alle overflater og tillater pixel-presis redigering i bilder og grafikkapplikasjoner på grunnlag av Logitechs sporingsteknologi. Skrollhjulet gjør det mulig å skrolle gjennom dokumenter og websider fra topp til bunn eller fra side til side.

Fem taster gjør det mulig å kontrollere volum og å bevege seg framover og bakover i en nettleser uten å bevege musen. Logitech Cordless Desktop S 530 Laser for Mac er leveringsklar i mars til en veiledende pris på ca. 90 eruo.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no