Meny
05.02.2006

Montér dobler i Gjøvik

Når Montér åpner dørene til det nye stormarkedet i Malterudbygget til våren, er arealet med byggevare økt fra 1400 til 3000 kvadratmeter.
Kundene vil finne et mye større utvalg enn tidligere. De vil få inspirasjon i nye flotte utstillingsmiljøer, og vi har mye mer varer på lager, sier administrerende direktør Tom Østgård i L.A. Lund Hedalm.
  
Montér er byggevareselskapet Optimeras varehuskjede i Norge. Optimera eier i dag 50 prosent av L.A. Lund Hedalm, og kjøper ved nyttår også resten av selskapet.

Nye stillinger
Montér Gjøvik ansetter fem nye medarbeidere, deriblant daglig leder, for å kunne ta imot nye og gamle kunder i hele første etasje i Malterudbygget. Vi skal være de med best kompetanse på byggevare. Spesielt utvider vi og blir bedre på interiør, maling, elektroverktøy og jernvare, sier Tom Østgård.
  
For bedre å hjelpe kundene med å finne riktige produkter og gode løsninger fylles varehuset med store, informative bilder og utstillinger. Det skal bli triveligere og mer inspirerende å besøke oss. Det er mer spennende å se på flotte bilder enn bare hvite vegger og lagerhyller. I tillegg skal disse utstillingene guide kundene i valget mellom forskjellige produkter, sier Østgård.

Største byggevarehus
Det nye stormarkedet vil også tilby en egen avdeling for profesjonelle. Montér er en av de ledende leverandørene til det profesjonelle byggemarkedet i Norge. Dette skal vi også bevise i Gjøvik, sier Østgård.
  
L.A. Lund Hedalm omsatte for 310 millioner kroner i fjor. I løpet av året har selskapet kjøpt opp byggevarehus i Otta, Vinstra, Kongsvinger og Galterud og regner med en omsetning på 400 millioner kroner i år.
  
Fra før driver L.A. Lund Hedalm byggevarehus i Hamar, Stange, Elverum, Rena, Brumunddal, Lillehammer og Gjøvik. Stormarkedet i Gjøvik blir Montérs største i Hedmark og Oppland.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no