Meny
10.01.2006

Liten bryter med store prestasjoner

Barksdale har fått enda et produkt innen elektronisk trykkovervåking.
Med den nye UDS2-V2 har de oppgradert produktsortimentet innen mobile applikasjoner. Hovedfordelene med den nye bryteren er at den skal være stabil og nøyaktig, selv etter lang tids bruk, samtidig som den har en robust og kompakt design.
Typiske applikasjoner er trykkovervåking av pumper, motorer, filter, kompressorer og andre hydrauliske eller pneumatiske systemer. To bryterpunkter og en valgfri analog utgang er tilgjengelig.

En annen fordel med bryteren, med tanke på maskinbyggere, er at den blir konfigurert på fabrikken i henhold til kundens spesifikasjoner, for eksempel normalt åpen eller normalt lukket bryter, hysterese osv. Justeringer kan ikke bli utført av uautoriserte personer.

Når det er ønskelig, kan brukeren justere bryterparameterne ved hjelp av en programmeringsmodul. Programmeringsmodulen kommer sammen med en tilkoblingskabel til bryteren, en RS232-kabel til PC-en og kalibrerings software.

Parameterne settes da enkelt til ønsket verdi på noen få sekunder ved hjelp av en PC eller programmeringsenheten. Siden det ikke er noen mekaniske komponenter, som potensiometer, håndbetjente brytere og lignende, kan man utelukke at bryterpunkter kan forandres passivt selv under de mest ekstreme sjokk og vibrasjonspåkjenninger.

For mer informasjon ring Systemhydraulikk AS, tlf. 22 91 75 00

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no