Meny
10.01.2006

Produktnyhet fra Beijer Electronics

Den nye Profibus DP-masteren QJ71PB92V til det modulære styresystemet MELSEC System Q støtter kommunikasjonsfunksjonene DP-V1 samt deler av DP-V2 på Profibus DP.
Denne egenskapen er nå integrert i tillegg til de vanlige standardfunksjonene i DP-V0 når det gjelder datautveksling med I/O eller annet utstyr.

Med introduksjonen av Profibus DP-masteren imøtekommer Mitsubishi Electric ønsket fra markedet om økt konfigurasjonsminne, enda bedre diagnostikkmuligheter samt flere kommunikasjonsfunksjoner på Profibus DP, opplyser Beijer Electronic.
  
DP-masteren skal, sammen med sentralenhetene for prosesstyring til MELSEC System Q, være en egnet kombinasjon for applikasjoner innenfor prosessautomasjon. Det skyldes at det er støtte for en såkalt asyklisk kommunikasjon.

Man kan bruke det for eksempel til å endre en DP-slaves parametre under drift takket være DP-V1. Det kan også være muligheter for statusmonitorering og parameterinnstillinger av en DP-slave ved hjelp av FDT/DTM-teknologi og den oppdaterte konfigurasjonsprogramvaren GX Configurator DP.
  
Beijer Electronic opplyser at det nå er muligheter for å stille tiden i respektive DP-slave, alternativt lese tiden fra en DP-slave. Takket være støtte for DP-V2 kan en annen DP-master stille inn denne.
  
QJ71PB92V er en DP-master (klasse 1) for Profibus DP og oppfyller spesifikasjonene i henhold til IEC 61158/EN50170. De første leveransene av den nye DP-masteren blir tilgjengelig i løpet av november 2005.
  
For ytterligere informasjon, se www.beijer.no, ring 32 24 30 00 eller bruk e-post: info@beijer.no

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no