Meny
10.01.2006

AD Columbi erobrer transportbransjen med mobilløsning

AD Columbi AS opplever raskt vekst og har inngått en ny partneravtale med Unitech Systems AS.
AD Columbis løsning mSolution blir mobilt grensesnitt til Unitechs forretningssystem UniTrans. mSolution blir tilbudt alle Unitechs brukere. Målet er å få over 2000 brukere i løpet av neste år, går det frem av en nyhetsmelding som selskapet har sendt ut. mSolution vil da erstatte Unitechs sms-løsning, som benyttes i dag. 

Avtalen med Unitech betyr et løft for oss i transportbransjen som er blant våre viktigste satsingsområder. Tar vi med de øvrige prosjektene vi jobber med, ligger det an til en formidabel økning i antall brukere på våre løsninger.

I løpet av et halvår vil vi gå fra 100 til 2600 bare i transportbransjen, sier adm. direktør Petter Tønnessen i AD Columbi. Unitrans-systemet tar imot ordre, fordeler ordre til bil og sørger for alt underlag for lønn, fakturering og statistikk. mSolution står her for den mobile delen av totalløsningen. 
  
Vi har veldig tro på at mange vil ta i bruk mSolution, blant annet fordi oppstartsinvesteringene er minimale. Alle må jo uansett ha en mobiltelefon. For oss betyr avtalen med AD Columbi først og fremst at vi får en langt bedre tjeneste enn den sms-baserte vi hittil har kunnet tilby, sier daglig leder Bjørn Torjussen i Unitech.  
  
mSolution skal bidra til effektivisering gjennom bedre styring og kommunikasjon, noe som blant annet gir mindre kjøring uten last. Det skal også gi mindre feil i informasjonen mellom bilene og transportkontoret. Ikke minst skal det gi bedre dokumentasjon på hva som faktisk er utført av oppdrag.
  
Også DFDS har tatt i bruk mSolution. 550 brukere i Sverige, Danmark og Finland er i prøvedrift allerede. mSolution skal nå også tas i bruk hos Eurolines Scandinavia, som er deleid av Nettbuss, som igjen eies av NSB. På rutene mellom Oslo, København og Berlin skal løsningen bidra til kontroll om bord i bussene av billetter kjøpt på Internett.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no