Meny
10.01.2006

Gratulerer

Med prisen Entrepreneur Of The Year 2005, Gustav Witzøe. Du har ærlig fortjent den, og vi håper at du når videre i den europeiske konkurransen i Monaco.

Vi har stor respekt for det du har fått til etter at du overtok et konkursbo i 1991. Det var sikkert ikke det beste utgangspunktet, men du har jo bevist at det går an – med 300 ansatte og en lønnsom, eksportrettet bedrift.

Vi gratulerer også dere øvrige finalister: Jacob Hatteland, Jon S. Tetzchner, Geir Ivarsøy, og Eilert Hanoa. Dere har alle fortjent bransjeprisene som ble delt ut på årets festforestilling for gründere. Vi synes også det er fint at unge entreprenører får ekstra oppmerksomhet.

At prisen denne gangen gikk til deg, Eilert Hanoa, var kanskje ingen overraskelse. I en alder av 24 år stiftet du jo Mamut ASA, som ti år senere er en børsnotert, internasjonal virksomhet med 170 ansatte. Det står det respekt av. Du har virkelig fortjent prisen.
  
Entrepreneur Of The Year har siden starten i 2002 rukket å bli en prestisjetung utmerkelse, ikke minst fordi det er en internasjonal pris. Den er med på å skape blest om gründerne og løfte dem fram.

De fortjener jo all ære. Norge trenger dem, for hva skulle det blitt til uten etablerere som er villige til å satse og våge, skape arbeidsplasser og eksportinntekter, og som viser vei for andre.

Det fine med Entrepreneur-prisene at vekstskaperne får sin velfortjente lønn, men like viktig er det de gir andre tro på at det nytter. De inspirerer til økt entreprenørskap. Så også en gratulasjon til Ernst & Young, som deler ut prisen! 

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no