Meny
10.01.2006

Fra PILskolen til Industriskolen

I forbindelse med at Prosessindustriens Landsforening og Teknologibedriftenes Landsforening sammen oppstår som Norsk Industri, endrer PILskolen navn til Industriskolen.
 Stadig flere bedrifter har de siste årene valgt å benytte oss i sin kompetansesatsing. Vi er svært glad for den tilliten bedriftene viser oss, sier Carla Botten-Verboven som er direktør for Industriskolen.

Vår organisasjon blir nå noe endret, vår kompetanse blir styrket – den blir bredere. På den måten håper vi å bli enda bedre til å dekke industriens behov. Vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med våre medlemsbedrifter.

Vi skal utvikle oss og ”strekke oss” til å bli enda bedre, sier en entusiastisk Carla Botten-Verboven. Det hele startet i 1963 da bedriftene i treforedlingsbransjen stiftet Treforedlingsindustriens Yrkesopplæring (TY).

Formålet var å fremme rekruttering og kompetanseutvikling i treforedlingsindustrien. 1. januar 1994 gikk TY inn i PIL og PILskolen var et faktum. Flere bransjer kom inn og fikk nytte av tilbudet. Enda flere bransjer og enkeltbedrifter skal nå kunne ta del i Industriskolens kompetansetilbud.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no