Meny
03.11.2005

Nytt interaktivt whiteboard fra SMART Technologies

SMART Technologies Inc. har nylig lansert SMART Board 600-serien interaktive whiteboard.
600-serien tilbyr større skjermstørrelser, mer sofistikert design, lett tilgjengelig hjelpfunksjon, mulighet til hardware-ekspansjon og nye tilbehør.

Den nye 600-serien leveres med versjon 9.1 av SMARTs programvare og erstatter umiddelbart 500-serien. Touchkontrollen og SMARTs penneholder fra 500-serien er beholdt.
  
600-serien finnes i følgende skjermstørrelser: 77 tommer (195,6 cm), 64 tommer (162,6 cm) og 48 tommer (121,9 cm). Penneholderen er forbedret for å fungere med nye ergonomiske penner og viskelær, og har nå også en hjelpknapp som gir rask adgang til forskjellige skjermbaserte funksjoner og SMARTs online supportmateriale.

Kortplassen for hardware-ekspansjon gjør at produktene kan oppgraderes med tiden. Det første tilbehøret er en SystemOn-modul som gjør det mulig å starte datamaskin, projektor og SMART Board samtidig med et knappetrykk.

En annen nyhet er at 600-serien nå kan brukes på en hvilken som helst datamaskin uten at man må installere ekstra programvare, men med like stor trykksensitivitet. Med SMART Board Audio System leveres et par høyttalere på 15 watt for bedre multimediepresentasjon fra valgfri kilde.

Høyttalerne kan monteres på SMART Board eller på veggen. Volumkontroll og en USB-hub med to porter er integrert i høyttalerne. Det holder med en USB-kabel for å koble både høyttalerne og SMART Board til datamaskinen. Listeprisene begynner på 12 900 og går opp til 26 900 kroner eks. moms. Se www.smarttech.com/smartboard.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no