Meny
24.10.2005

Etiketter på et blunk

Esselte introduserer fire etikettskrivere som er mindre, raskere og mer fleksible enn forgjengerne.
Den mest spesielle er LabelWriter Duo, en etikettskriver og merkemaskin i ett samt den første merkemaskinen som er kompatibel med Mac.

Maskinen kombinerer utskrift av etiketter på papir og merking på DYMO-tape i forskjellige farger og materialer.

Da Dymo LabelWriter ble introdusert for første gang i 1999 skapte produktet et helt nytt marked. I løpet av fire år økte det nordiske markedet fra 0 til rundt 100 millioner kroner.

I en pressemelding fra Esselte går det fram at den nye serien med etikettskrivere er utviklet på bakgrunn av grundig research og feedback fra brukerne.

Med LabelWriter Duo skal brukeren kunne få en enkel USB-tilkobling til PC og Mac og kan skrive ut direkte fra Word. Maskinen har en kapasitet på 55 etiketter pr. minutt.
  
Produktserien Dymo LabelWriter 400 inkluderer fire ulike modeller. Maskinene kan lage etiketter til merking av alt fra konvolutter og pakker til CD-er, hyller, kabler og alle typer gjenstander.

De nye maskinene oppgis å være raskere og enklere å bruke enn tidligere modeller. De fire nye produktene selges gjennom landets ledende kontor- og IT-forhandlere. (www.dymo.no)

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no