Meny
16.10.2005

Produktnyhet fra Brødr. Jørgensen as

Selskapet Brødr. Jørgensen presenterer nå den nye Nifty 150T tilhengerlift.
Maskinen er CE-merket og har en arbeidshøyde på ca. 15 m og sideveis rekkevidde på ca. 7,6 m. Løftekapasiteten på 225 kg (2 mann + verktøy) er uten begrensninger i hele arbeidsdiagrammet. Arbeidskurven har en størrelse på 1,40 m lengde og 0,70 m bredde.

Driftalternativer
Liften har 230V drift, batteridrift m/innebygd 230V lader, bensindrift, dieseldrift, kombinert batteri- og bensin-/ eller dieseldrift.

Mål
Total maskinlengde: 5,55 m, transportbredde: 1,60 m, arbeidsbredde m/nedfelte støttebein: 3,80 m, transporthøyde: 2,00 m. Totalvekten er ca. 1600 kg (litt avhengig av tilleggsutstyr). 

Maskinens kompakte mål gjør at man lett kommer gjennom smale passasjer/åpninger. Den skal være svært stødig og behagelig å slepe etter bil.

Øvrige data
Nifty 150T har en svingradius på 400 °(ikke kontinuerlig). Leverandøren opplyser at maskinen er utstyrt med full proporsjonalt hydraulisk kontrollsystem som gjør den svært manøver- / og vedlikeholdsvennlig, og som gir lave driftskostnader. 
  
Hydrauliske støttebein sørger for rask oppriggingstid. Liften er utstyrt med lys- og lydsignal, og den kan kjøres manuelt med håndpumpe.

Den har dobbelt kontrollsystem (bakke- og kurvkontroll), slangebruddsventiler på alle hydrauliske sylindrer, automatisk fjærbelastet parkeringsbrems og doble fester til sikkerhetsseler i kurv.
  
Den første maskinen er allerede levert til en kunde på Vestlandet og Brødr. Jørgensen regner med at dette er en maskin som vil bli godt mottatt. De ser frem til å presentere Nifty 150T til det norske liftmarkedet. 
« Tilbake

 CMS by Makeweb.no