Meny
04.09.2005

Ny representant for messeselskapet i Hannover i Norge

Fra 1. juli overtok Norsk-Tysk Handelskammer i Oslo representasjonen i Norge for messeselskapet i Hannover, Deutsche Messe AG. 
Karin Mehren, som i mange år har vært Deutsche Messe’s agent i Norge, er engasjert for å holde kontakten med utstillere, besøkende samt media. Hannover har verdens største messeområde med 27 haller (totalareal på 497 730 kvadratmeter brutto) samt et stort uteareal.

Her arrangeres mange av verdens ledende internasjonale fagmesser som DOMOTEX (tepper, gulvbelegg, fliser), CeBIT (IKT), HANNOVERMESSEN (teknisk messe med investeringsvarer), LIGNA (trebearbeiding), EMO (metallbearbeiding), Euro-BLECH (platebearbeiding), CeMAT (intern og ekstern materialtransport samt logistikk), BIOTECHNICA (bioteknologi) og IAA Nutzfahrzeuge (nyttekjøretøyer).  I tillegg arrangeres mange mindre regionale, tyske messer.

Deutsche Messe AG er også arrangør av messer i utlandet, spesielt i Det fjerne østen og Tyrkia.  Sammen med messeselskapene i München og Frankfurt er Deutsche Messe AG medeier i det største messekomplekset i Shanghai – SNIEC.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no