Meny
04.09.2005

ConvaTec lanserer ny teknologi på originalprodukt

ConvaTec lanserer nå et mer brukervennlig stomiprodukt. Blant nyhetene finnes bl.a. Combihesive II Durahesive Convex Moldable – formbar konveks plate.
Den er beregnet på stomier som har uregelmessig form, eller der hudfolder vanskeliggjør påføring av bandasjen. Brukeren kan enkelt forme platen etter sin stomi med fingrene. Platen har svellende egenskaper med muligheten til å forme platen til eksakt passform og dermed minske risikoen for lekkasje.

Populær oppgradering
I løpet av de siste årene har vi utviklet flere nye typer stomibandasje og teknologier for bandasjering av stomier. Tradisjonelle todelsbandasjer er fremdeles svært populære, og våre kunder setter pris på at vi nå også oppgraderer Combihesive med disse nyhetene, sier ConvaTecs produktsjef Leif Thingvall.

At en stomibandasje fortsatt er så utbredt i bruk etter nesten 30 år på markedet, kan nok sies å være unikt, og sier mye om kvalitetene denne bandasjen innehar, fortsetter Leif Thingvall.

Dobbel sikkerhet
Nå lanseres oppgraderingene av ConvaTecs produkter. Blant nyhetene finnes bl.a. Combihesive II Plus InvisiClose tømbar pose med innebygd poselås og dobbel borrelås for dobbel sikkerhet. En annen nyhet på InvisiClose er filteret som raskt slipper ut gass og effektivt fjerner lukt uten at fukt trenger gjennom.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no