Meny
08.08.2005

Stork distribuerer SEM-produkter i Norge

Stork AS har inngått en avtale om distribusjon av produkter fra SEM Ltd i Norge.
SEM produserer DC børste- og AC børsteløse servomotorer for maskiner og roboter innenfor pakking, tekstil, maskinering og trykk. Fra SEM kan Stork nå tilby kundetilpasset design basert på et kjerneutvalg av motorer. SEM har følgende produktserier:

MT-serien
Velprøvd serie av permanentmagnet DC børstemotorer. Tilgjengelig i 4 størrelser fra 0,5 til 37 Nm. Skal være ideelle for lavkostapplikasjoner.

HJ-serien
Motorer med høyere treghetsmoment. Stor rotor, aksling og kulelagre gir større stabilitet ved lave hastigheter, spesielt ved direkte drift.
 
HR-serien
Med moment fra 0,2 til 67 Nm og størrelse fra 55 til 190 mm. HR-serien passer for applikasjoner med høy dynamikk. Lavt treghetsmoment og kraftige magneter gir ytelse for applikasjoner med spesielle krav.
 
HRS-serien
Servomotorer med redusert lengde i 92, 115 og 142 mm størrelse. Disse motorene er elektrisk kompatible med HR-serien, men har ikke kjøleribber, og er vesentlig kortere.
 
HDM-serien
En kombinasjon av ny statorteknologi og høy ytelses. NdFeB-magneter gir ekstremt høyt moment i forhold til størrelse. Oppgis å være perfekt i applikasjoner med plassproblemer.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no