Meny
08.08.2005

Styring fra rommet:

8000 busser i London skal spores ved hjelp av satellittutstyr
Siemens har inngått en kontrakt til en verdi av 175 millioner euro med Transport for London (TfL). Avtalen, som er den største i sitt slag i verden, medfører at seks millioner busspassasjerer i London kan se frem til mer nøyaktige avgangs- og ankomsttider, når Siemens implementerer et satellittbasert navigasjonssystem i millionbyens 8000 busser.

Større overblikk over busstrafikken og bedre informasjon og service til passasjerene blir resultatet av avtalen mellom Siemens og Transport for London. Busspassasjerene vil f.eks. kunne se nøyaktige ankomsttider på Londons 2000 buss-skur.
  
I løpet av de neste fire årene vil bussene i London, som eies av 30 ulike operatører, utstyres med den nye satellitteknologien. Siemens VDO Automotive stiller teknologien til rådighet, og Siemens Business Services skal installere og vedlikeholde systemet de neste ti årene.
  
Londons busstrafikk er et av de største og mest omfattende transportsystemer i verden, og de 700 bussrutene benyttes av seks millioner mennesker hver dag. Siemens er en av verdens største og ledende leverandører av løsninger til den offentlige transportsektoren og har levert utstyr og løsninger til mer enn 150 ulike transportsystemer.
  
Prosjektet er en del av Transport av Londons femårige plan, hvor det er avsatt 14,7 milliarder euro til investeringer og forbedringer av eksisterende og nye prosjekter.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no